Bed & Breakfast

Kom tot rust in onze mooie en gezellige B&B

Natuur of cultuur liefhebbers, wandelaars of wielertoeristen; hebben jullie gekozen om te herbronnen gedurende een nacht, een week-end of een verlengd verblijf, wij heten u welkom in onze B&B Perle d’Ô .

Gelegen in een bijgebouw achter het huis van de eigenaars, heeft jullie kamer zicht op de tuin en de vijver. Ze biedt u privacy met een vleugje romantiek zonder uw comfort te vergeten. Na een lange dag gevuld met uitstappen in de streek of na een relaxerende namiddag in onze privé sauna, kunnen jullie genieten van een warm of verfrissend drankje op jullie privé terras. In de badkamer met dubbele lavabo, regendouche, balneobad en apparte wc, kunnen jullie tot rust komen.

Na een goede nachtrust in een 1,60m dubbel bed, wacht er een gevarieerd en genereus ontbijt in de eetkamer van jullie gastheren of, als het weer het toelaat, buiten op een van de terrassen met zicht op de tuin.

Reserveer nu

Bij Op Trot is de camper of scooter een ticket naar een geweldige ervaring waarbij je zelf aan het stuur zit.Kortbij of ver weg? Relax of avontuurlijk? Eigenwijs of volgens plan?Beleven, relaxen, proeven of spelen in het Hageland of de wijde wereld.

Op Trot is net dat méér dan puur verhuur. Ontdek het op onze website: www.op-trot.eu 

Kenneth Neggers – OP TROT

Tolkamerstraat 19

3473 Waanrode

0492/69.66.57

contact@op-trot.eu