Sauna House

Geef je gezondheid een enorme boost

Voor een moment van ontspanning en welzijn, met je partner, je familie of onder vrienden, heten wij julle van harte welkom in onze privé sauna Perle d’Ô.
In een hartelijke en romantische sfeer, kan u genieten van enkele uren relaxatie die u de kans geven om even aan de werkelijkheid te ontsnappen en te herbronnen.

Maak nu een afspraak

Faciliteiten

Onze privé sauna biedt u tal van mogelijkheden

Stoombad of Hammam

Deze warmte (45°C) met vochtigheid verzadigd (100%) zal uw spieren ontspannen en uw huid grondig schoonmaken. Ondertussen, zal de naar eucalyptus geurende stoom uw ademhalingswegen vrijmaken.

Tarieven & arrangementen

Sauna

De droge warmte (85°C – 20% vochtigheid) van de sauna zal uw lichaam en huid zuiveren. Na maximum 15 minuten in de sauna, neemt u terug een frisse douche om het zweet te verwijderen en om de temperatuur van uw lichaam te laten zakken.

Tarieven & Arrangementen

Spa Massage

Vervolg uw relaxatiesessie door te genieten van de spa-massage. Iedere jet masseert een specifieke regio van uw rug of nek en zorgt voor een ontspanning van uw vermoeide of pijnlijke spieren.

Tarieven & Arrangementen

Infrarood

De infrarood stralen dringen dieper door in de huidlagen en zijn een weldaad voor mensen met gewrichtsklachten of spierpijn.

Tarieven & Arrangementen